Oosthavenkade 39b,
3134NW Vlaardingen

Contact ons
per email

  • Oosthavenkade 39b,
    3134 NW Vlaardingen

  • info@juridischsupport.nl

  • Maandag t/m vrijdag 09:00 - 17:30 uur.
    Zaterdag en zondag gesloten.

Hulp aan (zakelijke) dienstverleners! - Juridisch Support | Uw bedrijf in goede handen

Merkwaardig genoeg is dit niet de eerste sector waaraan wordt gedacht als het gaat om financiële crises. Deze groep wordt geacht zichzelf te kunnen redden. Maar net als andere ondernemingen ondervindt ook de (zakelijke) dienstverlener de gevolgen van grote economische schokken. Die schokken werken in deze sector soms nog wel zwaarder door dan in andere sectoren omdat dienstverlening het vooral moet hebben van voldoende en gekwalificeerd personeel. Een teruglopende omzet heeft daarom al gauw personele consequenties.Er is teveel personeel voor te weinig werk. Dat werknemers in Nederland een grote mate van bescherming genieten en bij gedwongen ontslag recht hebben op een vergoeding, maakt het vinden van een oplossing er niet gemakkelijker op.

Het snijden in het personeelsbestand is voor een werkgever die lang met deze mensen heeft samengewerkt een groot probleem dat menigeen voor zich uit schuift. In een dergelijke situatie doet de ondernemer er goed aan om externe expertise in te schakelen die dit samen met de ondernemer kan oplossen. Welke oplossing dat moet zijn is afhankelijk van de omstandigheden vandaar dat de deskundigen van Juridisch Support eerst in een QuickScan onderzoeken wat de stand van zaken is en en welke oplossingen het meest voor de hand liggen. Dat zal snel moeten gebeuren om te voorkomen dat de problemen verergeren. De experts van Juridisch Support hebben daar ervaring mee en zijn in staat binnen enkele dagen een eerste indicatie te geven inclusief een stappenplan voor te ondernemen acties.

Als u het voorgaande herkent neem dan eens vrijblijvend contact op met Juridisch Support. Voor een QuickScan rekenen wij een standaard fee van € 695,00 exclusief BTW. Dat verplicht u verder tot niets, dus als de aanbevelingen u niet aanspreken kunt u deze zonder verdere kosten terzijde leggen.

De QuickScan.
De QuickScan is gericht op inzicht in de volgende onderwerpen:
• De status van het bedrijf in juridische, financiële en bedrijfsorganisatorische zin
• Welke bedreigingen en kansen doen zich op korte termijn voor
• Zijn er mogelijkheden aanwezig om een herstelproces in te zetten
• De mogelijkheid van een crediteuren akkoord
• Begeleiding naar een eventueel faillissement
• Voorbereiding en begeleiding van een doorstart

Voor informatie of het maken van een afspraak bij u op kantoor of bedrijf kunt u bellen naar 085 – 3037426. Laat er geen gras over groeien en bel. Dat telefoontje kost niets maar is misschien wel het begin van een oplossing voor uw probleem!

Het team van Juridisch Support

Juridisch Support zal met u doornemen wat voor u het best passend is.

Juridisch Support Quickscan

Direct advies? Bel naar: 085-303 74 26

Uw team van Juridisch Support

Ineke Goedhart
Als specialist op het gebied van accountancy en fiscaliteiten ben ik vaak sparringpartner van ondernemers. Of het nou gaat om verzorging van de boekhouding en de jaarrekeningen of voor het doen van investeringen of als uw bedrijf in zwaar weer terecht is gekomen. Zoals bijvoorbeeld tijdens de bankencrises of nu in de coronacrises. U heeft in zo’n geval adviseurs nodig die kennis hebben van insolventierecht en zicht hebben op fiscale, financiële en juridische mogelijkheden om hier uit te komen. Samen met Mr. E.F.J. Goossens van Juridisch Support begeleiden wij u graag naar een nieuwe oplossing.

Ed Goossens
Na ruim 20 jaar ervaring als advocaat en curator houd ik mij nu vooral bezig met advisering van MKB en ZZP ondernemers op verschillende juridische gebieden. Ondernemers maken veel mee in de groei van hun bedrijf en zeker in zware tijden. Mijn brede kennis en ervaring in het begeleiden van ondernemers op juridisch vlak zet ik graag in voor ondernemers in deze moeilijke tijd. In deze crisis hebben ondernemers niet alleen juridische ondersteuning nodig maar vaak ook financieel en fiscaal. Samen met Ineke Goedhart van de RekenMeesters bv Accountancy & Advies hebben wij ook tijdens de financiële crisis, toen ook veel ondernemingen het moeilijk hadden, vaak met succes een goede uitweg weten te vinden.

Belangstelling?
Als u als ondernemer wil bekijken welke optie in uw geval de beste is, kunt u vrijblijvend bij ons een oriënterend gesprek aanvragen. Dat gesprek kost u niets en helpt u bij het maken van de juiste keus. U kunt contact met ons opnemen via het contactformulier of bellen met 085-303 74 26.

Bezoek anders onze website: http://www.uwbedrijfinmoeilijkheden.nl/