Oosthavenkade 39b,
3134NW Vlaardingen

Contact ons
per email

  • Oosthavenkade 39b,
    3134 NW Vlaardingen

  • info@juridischsupport.nl

  • Maandag t/m vrijdag 09:00 - 17:30 uur.
    Zaterdag en zondag gesloten.

Contractenrecht

Hoewel niemand zich dat realiseert sluiten wij zowel privé als zakelijk vrijwel dagelijks allerhande contracten/overeenkomsten. Elke transactie waarbij partijen elkaar over en weer een prestatie toezeggen is een contract of overeenkomst.

Ten aanzien van overeenkomsten bestaat een grote mate van contractvrijheid. Dat wil zeggen dat iedereen – behoudens een paar kleine uitzonderingen – overeenkomsten mag sluiten over van alles en nog wat. Het aangaan van een overeenkomst is echter niet vrijblijvend en heeft nogal wat consequenties, waarvan de belangrijkste is dat overeenkomsten moeten worden nagekomen. Het is daarom zaak vooraf goed na te gaan of het contract dat u wil sluiten wel aansluit bij uw verwachtingen en geen voor u bezwarende bepalingen bevat. Achteraf overeenkomsten wijzigen is gewoonlijk niet zo makkelijk en soms zelfs onmogelijk of kostbaar!

Creatieve inbreng
Naarmate het belang van een overeenkomst of de financiële omvang groter is, is het verstandig een concept contract te laten beoordelen door een jurist. Deze kan valkuilen voorkomen en suggesties doen om het contract beter te laten aansluiten bij uw wensen. Regelmatig wordt aan ons een concept contract ter beoordeling voorgelegd en niet zelden kunnen wij suggesties doen niet alleen op juridisch vlak, maar ook bij het vinden van creatieve oplossingen. Juist bij het contractenrecht komt het niet alleen aan op juridische kennis, maar ook op een creatieve geest. Die combinatie zetten wij altijd in om in het belang van onze opdrachtgever een optimaal resultaat te bereiken, zonder dat dit de relatie tussen de contractpartijen onder druk zet.

Een overeenkomst opstellen of laten beoordelen?
Neem contact met ons op via het contactformulier of bel naar 085-303 74 26.

Vragen?

Wilt u meer weten over onze werkgebieden of de QuickScan? Mail of bel ons. Wij staan u graag te woord en denken met u mee.


    Neem contact met ons op voor een afspraak, analyserapport of een vrijblijvende offerte.