Oosthavenkade 39b,
3134NW Vlaardingen

Contact ons
per email

  • Oosthavenkade 39b,
    3134 NW Vlaardingen

  • info@juridischsupport.nl

  • Maandag t/m vrijdag 09:00 - 17:30 uur.
    Zaterdag en zondag gesloten.

Ook persoonlijke hulp mogelijk

Volledige begeleiding bij uw dossier

Hulp bij herstelproces

Juridische bijstand in het mkb

Het komt regelmatig voor dat u juridische bijstand nodig heeft als ondernemer in het mkb. In dat geval zijn wij u bij Juridisch Support in Vlaardingen graag van dienst. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in het adviseren en ondersteunen van mkb-ondernemers bij alle voorkomende juridische problemen. Ook als u door de huidige maatregelen omtrent corona op een faillissement afstevent, bieden wij u de juridische bijstand die u nodig heeft.

Neem contact met ons op voor een afspraak, analyserapport of een vrijblijvende offerte.

Wat houdt onze juridische bijstand voor het mkb in?

Onze juridische bijstand is simpelweg de advisering, ondersteuning en dienstverlening op juridisch vlak voor uw onderneming in het mkb. Ondervindt u juridische problemen met uw personeel of klanten? Dan heeft u baat bij de juridische bijstand die wij bieden aan ondernemingen in het mkb. Een voorbeeld van een situatie waarin wij juridische bijstand verlenen is wanneer uw bedrijf in zwaar weer verkeerd door corona en dit mogelijk tot een faillissement leidt. Bij een faillissement komen een heleboel zaken kijken waar u als ondernemer geen kennis van heeft. Onze specialisten hebben deze kennis wel. Bovendien beschikken wij over een breed netwerk aan professionals, waaronder advocaten voor ondernemers. Door ons ruime netwerk profiteert u van het voordeel dat u slechts één aanspreekpunt heeft, wanneer u ons inschakelt voor juridische bijstand bij bijvoorbeeld een faillissement door corona. Dat is voor u wel zo aangenaam.

Laat u voorzien van bijstand

Heeft u behoefte aan juridische bijstand, bijvoorbeeld omdat uw onderneming in het mkb op een faillissement afstevent door corona? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 085 – 303 74 26 of te e-mailen naar info@juridischsupport.nl en maak gebruik van ons juridische advies.