Oosthavenkade 39b,
3134NW Vlaardingen

Contact ons
per email

  • Oosthavenkade 39b,
    3134 NW Vlaardingen

  • info@juridischsupport.nl

  • Maandag t/m vrijdag 09:00 - 17:30 uur.
    Zaterdag en zondag gesloten.

Ook persoonlijke hulp mogelijk

Volledige begeleiding bij uw dossier

Hulp bij herstelproces

Juridische bijstand faillissement

Juridische bijstand bij het faillissement van uw onderneming is fijn om te krijgen. Als u zelf niet weet welke zaken u allemaal moet regelen als uw bedrijf teveel omzetverlies heeft, heeft u professionele juristen nodig die u hierbij helpen. Juridisch Support uit Vlaardingen bij uitstek het bedrijf dat u met een gerust hart in de arm neemt. Wij zijn gespecialiseerd in het verlenen van juridische bijstand bij faillissement in het mkb. Ook beschikken wij over een breed netwerk dat u helpt bij aanverwante zaken waar u als ondernemer mee te maken kunt krijgen.

Neem contact met ons op voor een afspraak, analyserapport of een vrijblijvende offerte.

Ons team dat juridische bijstand geeft bij faillissement

Als juridisch adviesbureau bij faillissement hebben wij een breed netwerk aan professionals. Zo regelen we voor ondernemers een advocaat als deze gewenst is, maar bieden we ook accountants en psychologen. Afhankelijk van uw wensen en de schade van uw omzet, zorgen we dat u de juiste hulpverlening krijgt. Juridische bijstand bij het faillissement van uw onderneming omvat advies, ondersteuning en allerlei soorten dienstverlening voor uw onderneming. Ook kijken we wanneer uw bedrijf in zwaar weer verkeert of er een doorstart mogelijk is. Wij beschikken over zodanig veel kennis dat u uw zorgen een beetje uit handen kunt geven. U behoudt één aanspreekpunt en vanaf daar regelen wij alles.

Laat ons u juridische bijstand verlenen

Is er sprake van een dreigend faillissement van uw onderneming en wilt u dat wij u juridische bijstand verlenen? Dan kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar 085 – 303 74 26 of te e-mailen naar info@juridischsupport.nl. Bekijk vooraf ook eens naar onze tarieven, zodat u een goed beeld heeft van wat onze bijstand kost.