Oosthavenkade 39b,
3134NW Vlaardingen

Contact ons
per email

  • Oosthavenkade 39b,
    3134 NW Vlaardingen

  • info@juridischsupport.nl

  • Maandag t/m vrijdag 09:00 - 17:30 uur.
    Zaterdag en zondag gesloten.

Ook persoonlijke hulp mogelijk

Volledige begeleiding bij uw dossier

Hulp bij herstelproces

Uw faillissementsdossier laten begeleiden

Wanneer u uw faillissementsdossier door een professioneel juridisch kantoor wilt laten begeleiden, schakelt u het best Juridisch Support uit Vlaardingen in. Wij zijn gespecialiseerd in het geven van juridisch advies en het ondersteunen van mkb-ondernemers bij een faillissement.

Neem contact met ons op voor een afspraak, analyserapport of een vrijblijvende offerte.

Ontvang een antwoord op al uw vragen door ons uw faillissementsdossier te laten begeleiden

Er komt veel kijken bij een (dreigend) faillissement. Dit zijn vaak zaken waar u als ondernemer niet voldoende kennis van heeft. Bovendien heeft u al genoeg aan uw hoofd wanneer uw onderneming door bijvoorbeeld corona in zwaar weer verkeerd. Om deze reden is het verstandig om uw faillissementsdossier door ons te laten begeleiden. Wij hebben door onze jarenlange ervaring verstand van zaken en weten wat er komt kijken bij een faillissement. Daarnaast bekijken wij graag samen met u of een eventuele doorstart mogelijk is en begeleiden wij u bij deze doorstart na faillissement door corona of andere factoren.

Neem spoedig contact met ons op

Wanneer er een faillissement dreigt, is het zaak om zo spoedig mogelijk actie te ondernemen en juridische bijstand aan te vragen. Neem daarvoor direct contact met ons op door te bellen naar 085 – 303 74 26 of te e-mailen naar info@juridischsupport.nl. Wij bespreken graag de mogelijkheden en tarieven met u voor het laten begeleiden van uw faillissementsdossier.