Oosthavenkade 39b,
3134NW Vlaardingen

Contact ons
per email

  • Oosthavenkade 39b,
    3134 NW Vlaardingen

  • info@juridischsupport.nl

  • Maandag t/m vrijdag 09:00 - 17:30 uur.
    Zaterdag en zondag gesloten.

Ook persoonlijke hulp mogelijk

Volledige begeleiding bij uw dossier

Hulp bij herstelproces

Uw faillissementsdossier laten begeleiden

Als uw onderneming failliet dreigt te gaan, is het fijn om uw faillissementsdossier te laten begeleiden door een professioneel juridisch kantoor. Juridisch Support uit Vlaardingen is precies de partner die u hiervoor zoekt. Wij zijn gespecialiseerd in het geven van juridisch advies en u kunt uw faillissementsdossier door ons laten begeleiden. We ondersteunen met name mkb-ondernemers en hebben een brede kennis van zaken omtrent faillissement.

Neem contact met ons op voor een afspraak, analyserapport of een vrijblijvende offerte.

Krijg passend advies door ons uw faillissementsdossier te laten begeleiden

U gaat er als ondernemer natuurlijk niet vanuit dat uw bedrijf (mogelijk) failliet gaat. Daarom heeft u waarschijnlijk ook niet voldoende kennis van de zaken als dit wel gebeurt. Bovendien heeft u al genoeg aan uw hoofd wanneer uw onderneming – bijvoorbeeld door corona – in zwaar weer verkeert. Bij Juridisch Support helpen we u graag als u besluit uw faillissementsdossier door ons te laten begeleiden. Wij houden met alles rekening en weten wat de cijfers en gegevens inhouden, waardoor we ook een goed oog hebben voor de mogelijkheid van een doorstart. Ook begeleiden we u bij deze doorstart na faillissement door corona of andere factoren.

Neem spoedig contact met ons op

Wanneer er een faillissement dreigt, is het zaak om zo spoedig mogelijk actie te ondernemen en juridische bijstand aan te vragen. Op deze manier zijn wij er snel bij en hoeft u uzelf met minder kopzorgen op te zadelen. Neem in geval van (dreigend) faillissement direct contact met ons op door te bellen naar 085 – 303 74 26 of te e-mailen naar info@juridischsupport.nl. Wij bespreken graag de mogelijkheden en tarieven met u voor het laten begeleiden van uw faillissementsdossier.