Oosthavenkade 39b,
3134NW Vlaardingen

Contact ons
per email

  • Oosthavenkade 39b,
    3134 NW Vlaardingen

  • info@juridischsupport.nl

  • Maandag t/m vrijdag 09:00 - 17:30 uur.
    Zaterdag en zondag gesloten.

Ook persoonlijke hulp mogelijk

Volledige begeleiding bij uw dossier

Hulp bij herstelproces

Bijstand bij een faillissement

Juridisch Support geeft u graag bijstand bij het regelen van zaken omtrent uw faillissement. Doordat wij gespecialiseerd zijn in juridische dienstverlening aan ondernemingen in het midden- en kleinbedrijf, helpen wij u met alle zaken waar u tegenaan loopt. Daarnaast staan wij door ons brede netwerk voor u klaar bij aanverwante zaken, waarmee u als ondernemer met een (dreigend) faillissement te maken krijgt.

Neem contact met ons op voor een afspraak, analyserapport of een vrijblijvende offerte.

Juridische bijstand omtrent uw faillissement

Wij voorzien u graag van juridische bijstand wanneer er een mogelijke dreiging is van faillissement in uw onderneming. Omzetverlies en faillissement zijn de grootste risico’s van ondernemen en wij begrijpen als juridisch adviesbureau natuurlijk als geen ander dat u graag bijstand ontvangt in deze situatie. Daarnaast beschikken wij over een breed netwerk aan professionals, waaronder accountants en psychologen, die wij indien gewenst betrekken bij uw vraagstuk. Ook aan dit type bijstand kunt u namelijk behoefte hebben, want het faillissement van uw onderneming gaat immers verder dan enkel het juridische vlak.

Maak een afspraak

Als u graag bijstand wilt ontvangen, omdat uw onderneming in zwaar weer verkeert, doet u er goed aan om Juridisch Support uit Vlaardingen in te schakelen. Neem contact met ons op door te bellen naar 085 – 303 74 26 of te e-mailen naar info@juridischsupport.nl en plan direct een afspraak met een van onze professionals in. Wij staan u graag bij met raad en daad.