Oosthavenkade 39b,
3134NW Vlaardingen

Contact ons
per email

  • Oosthavenkade 39b,
    3134 NW Vlaardingen

  • info@juridischsupport.nl

  • Maandag t/m vrijdag 09:00 - 17:30 uur.
    Zaterdag en zondag gesloten.

Ook persoonlijke hulp mogelijk

Volledige begeleiding bij uw dossier

Hulp bij herstelproces

Bijstand bij een faillissement

Als u bijstand wenst te ontvangen bij het regelen van zaken omtrent uw faillissement, is Juridisch Support uw partner. Wij zijn gespecialiseerd in juridische dienstverlening aan ondernemingen in het midden- en kleinbedrijf. Daarnaast staan wij door ons brede netwerk voor u klaar bij aanverwante zaken waarmee u als ondernemer met een (dreigend) faillissement te maken krijgt.

Neem contact met ons op voor een afspraak, analyserapport of een vrijblijvende offerte.

Bijstand op juridische- en aanverwante vlakken omtrent uw faillissement

Een groot risico van ondernemen is dat van omzetverlies en zelfs faillissement. We begrijpen bij ons juridisch adviesbureau als geen ander dat u graag bijstand ontvangt wanneer u te maken krijgt met het faillissement van uw onderneming. Om deze reden voorzien wij u dan ook graag van juridische bijstand wanneer er faillissement dreigt. Daarnaast beschikken wij over een breed netwerk aan professionals, waaronder accountants en psychologen, die wij indien gewenst betrekken bij uw vraagstuk. Ook aan dit type bijstand kunt u namelijk behoefte hebben; het faillissement van uw onderneming gaat immers verder dan enkel het juridische vlak.

Maak een afspraak

Als u graag bijstand wilt ontvangen omdat uw onderneming in zwaar weer verkeerd, doet u er goed aan om Juridisch Support uit Vlaardingen in te schakelen. Neem contact met ons op door te bellen naar 085 – 303 74 26 of te e-mailen naar info@juridischsupport.nl en plan direct een afspraak met een van onze professionals in. Wij staan u graag bij met raad en daad.