Oosthavenkade 39b,
3134NW Vlaardingen

Contact ons
per email

  • Oosthavenkade 39b,
    3134 NW Vlaardingen

  • info@juridischsupport.nl

  • Maandag t/m vrijdag 09:00 - 17:30 uur.
    Zaterdag en zondag gesloten.

Ook persoonlijke hulp mogelijk

Volledige begeleiding bij uw dossier

Hulp bij herstelproces

Begeleiden van een doorstart bij faillissement door corona

Laat u door ons begeleiden bij het maken van een doorstart bij een faillissement ten gevolge van corona. De coronacrisis is een uitzonderlijke situatie waarin veel ondernemers dreigen af te stevenen op faillissement. Als dit ook bij u het geval is en u graag een doorstart wilt maken na faillissement door corona, staan wij u graag bij.

Neem contact met ons op voor een afspraak, analyserapport of een vrijblijvende offerte.

Waarom u het begeleiden van een doorstart bij faillissement door corona aan ons overlaat

Bij Juridisch Support in Vlaardingen beschikken we over jarenlange ervaring en een breed netwerk aan professionals met kennis van zaken op juridisch-, financieel- en fiscaal vlak. Hierdoor zijn wij uitstekend in staat om u te begeleiden wanneer u een doorstart wilt maken bij faillissement door corona. Wij voorzien u van juridisch advies en schakelen indien nodig een advocaat gespecialiseerd in faillissementsrecht in. Zo weet u zeker dat uw belangen worden behartigd gedurende de faillissementsprocedure.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Wilt u meer weten over onze dienstverlening met betrekking tot het begeleiden bij het maken van een doorstart bij faillissement door corona? Bel dan naar 085 – 303 74 26 of stuur een e-mail naar info@juridischsupport.nl. We bekijken graag samen met u wat we kunnen betekenen voor uw bedrijf dat in zwaar weer verkeerd.