Oosthavenkade 39b,
3134NW Vlaardingen

Contact ons
per email

  • Oosthavenkade 39b,
    3134 NW Vlaardingen

  • info@juridischsupport.nl

  • Maandag t/m vrijdag 09:00 - 17:30 uur.
    Zaterdag en zondag gesloten.

Ook persoonlijke hulp mogelijk

Volledige begeleiding bij uw dossier

Hulp bij herstelproces

Bedrijfsadvies aan het mkb

U kunt om verschillende redenen behoefte hebben aan bedrijfsadvies als ondernemer in het mkb. De bedrijfsadviseurs van Juridisch Support uit Vlaardingen zijn gespecialiseerd in het verlenen van juridische dienstverlening aan mkb-bedrijven. Wanneer u dus behoefte heeft aan bedrijfsadvies als ondernemer in het mkb, zijn wij de partij die u zoekt!

Neem contact met ons op voor een afspraak, analyserapport of een vrijblijvende offerte.

De voordelen wanneer u bij ons bedrijfsadvies aanvraagt als ondernemer in het mkb

Wanneer u tegen twijfels, vragen of problemen aanloopt bij het runnen van uw onderneming, is het raadzaam om bedrijfsadvies aan professionele bedrijfsadviseurs te vragen. Wanneer u dit doet bij Juridisch Support, profiteert u van diverse voordelen. Natuurlijk zorgen wij voor een antwoord op al uw juridische vragen, maar onze dienstverlening rijkt verder dan dat. Wij beschikken namelijk over een breed netwerk aan professionals met onder meer accountants, advocaten en fiscalisten. Zo maakt u gebruik van uiteenlopende diensten met slechts één aanspreekpunt. Wanneer u dus als ondernemer in het mkb bedrijfsadvies vraagt bij ons, wordt u bij uw vraagstuk niet enkel geholpen door onze professionele bedrijfsadviseurs, maar ook door andere experts. Dat is wel zo aangenaam!

Schakel de hulp van onze specialisten in

Wilt u graag hulp ontvangen bij zaken omtrent uw bedrijfsvoering? Neem dan contact met ons op via 085 – 303 74 26 of info@juridischsupport.nl en schakel onze professionele bedrijfsadviseurs in. Wij zijn u graag van dienst bij uiteenlopende zaken, van juridisch advies wanneer de zaken goed gaan tot aan het eventueel begeleiden van een faillissementsdossier. Op onze website vindt u meer informatie over onze dienstverlening en een overzicht van onze tarieven.