Oosthavenkade 39b,
3134NW Vlaardingen

Contact ons
per email

  • Oosthavenkade 39b,
    3134 NW Vlaardingen

  • info@juridischsupport.nl

  • Maandag t/m vrijdag 09:00 - 17:30 uur.
    Zaterdag en zondag gesloten.

Ook persoonlijke hulp mogelijk

Volledige begeleiding bij uw dossier

Hulp bij herstelproces

Bedrijfsadvies aan het mkb

Bedrijfsadvies als ondernemer in het mkb kunt u om verschillende redenen willen. Juridisch Support uit Vlaardingen is een adviesorgaan dat gespecialiseerd is in het verlenen van juridische dienstverlening aan mkb-bedrijven. Wij zijn een team van bedrijfsadviseurs en kunnen u bedrijfsadvies als ondernemer in het mkb geven, wanneer u hier behoefte aan heeft!

Neem contact met ons op voor een afspraak, analyserapport of een vrijblijvende offerte.

De voordelen wanneer u bij ons bedrijfsadvies aanvraagt als ondernemer in het mkb

Als ondernemer zult u weleens tegen twijfels, vragen of problemen aanlopen tijdens het managen van uw bedrijf. Op zo’n moment is bedrijfsadvies ontvangen van professionele bedrijfsadviseurs in het mkb zeker raadzaam. Juridisch Support biedt u diverse voordelen aan, als u besluit dit bedrijfsadvies voor uw mkb te ontvangen. Allereerst geven wij antwoord op al uw juridische vragen. Daarnaast beschikken we over een breed netwerk aan professionele bedrijfsadviseurs met onder meer accountants, advocaten en fiscalisten. Zo maakt u gebruik van de uiteenlopende diensten van onze bedrijfsadviseurs met slechts één aanspreekpunt. Wanneer u dus als ondernemer in het mkb bedrijfsadvies vraagt bij ons, wordt u bij uw vraagstuk niet enkel geholpen door onze professionele bedrijfsadviseurs, maar ook door andere experts. Dat is wel zo aangenaam!

Schakel de hulp van onze specialisten in

Wilt u graag hulp ontvangen bij zaken omtrent uw bedrijfsvoering? Neem dan contact met ons op via 085 – 303 74 26 of info@juridischsupport.nl en schakel onze professionele bedrijfsadviseurs in. Wij zijn u graag van dienst bij uiteenlopende zaken, van juridisch advies wanneer de zaken goed gaan tot aan het eventueel begeleiden van een faillissementsdossier. Op onze website vindt u meer informatie over onze dienstverlening en een overzicht van onze tarieven.