Oosthavenkade 39b,
3134NW Vlaardingen

Contact ons
per email

  • Oosthavenkade 39b,
    3134 NW Vlaardingen

  • info@juridischsupport.nl

  • Maandag t/m vrijdag 09:00 - 17:30 uur.
    Zaterdag en zondag gesloten.

Ook persoonlijke hulp mogelijk

Volledige begeleiding bij uw dossier

Hulp bij herstelproces

Uw bedrijf in zwaar weer begeleiden vanwege corona

Wilt u uw bedrijf, dat in zwaar weer verkeerd door corona, juridisch laten begeleiden? Dan is Juridisch Support uit Vlaardingen uw partner. Onze dienstverlening is toegespitst op het begeleiden van ondernemers in het mkb bij alle mogelijke juridische- en aanverwante vraagstukken. Hierbij hoort ook het begeleiden van uw bedrijf dat zich door corona in zwaar weer verkeerd.

Neem contact met ons op voor een afspraak, analyserapport of een vrijblijvende offerte.

Vanuit juridisch oogpunt uw bedrijf in zwaar weer door corona begeleiden

Normaal gesproken komen al veel bedrijven in zwaar weer terecht. De hele situatie omtrent corona zorgt er echter voor dat wij meer ondernemers dan ooit begeleiden omdat hun bedrijf in zwaar weer verkeerd. Hierbij onderzoeken wij de huidige conditie van uw bedrijf en helpen wij u met behulp van bedrijfsadvies om uw onderneming weer levensvatbaar te maken. In sommige gevallen blijkt dit in de praktijk helaas niet mogelijk. In die gevallen bieden wij bijstand bij een (dreigend) faillissement en begeleiding bij een mogelijke doorstart bij faillissement door corona. Welke situatie voor uw onderneming ook van toepassing is, wij streven te allen tijde naar zo min mogelijk negatieve gevolgen.

Schakel hulp in

Wilt u graag uw bedrijf, dat zich in zwaar weer verkeerd door corona, door ons laten begeleiden? Bel dan naar 085 – 303 74 26 of stuur een e-mail naar info@juridischsupport.nl. Ons team en ons brede netwerk aan professionals staan voor u klaar.