Oosthavenkade 39b,
3134NW Vlaardingen

Contact ons
per email

  • Oosthavenkade 39b,
    3134 NW Vlaardingen

  • info@juridischsupport.nl

  • Maandag t/m vrijdag 09:00 - 17:30 uur.
    Zaterdag en zondag gesloten.

Ook persoonlijke hulp mogelijk

Volledige begeleiding bij uw dossier

Hulp bij herstelproces

Bedrijf in moeilijkheden door corona

Als uw bedrijf in moeilijkheden verkeert door corona, zoals in economische problemen, doet u er goed aan om Juridisch Support uit Vlaardingen in te schakelen en u te laten voorzien van juridisch advies. Het is logisch dat de tijdelijke sluiting van uw onderneming of het geleden omzetverlies zijn tol eist en uw bedrijf zich in moeilijkheden bevindt ten gevolge van economische problemen door corona. Onze professionals weten hoe te handelen in zulke situaties.

Neem contact met ons op voor een afspraak, analyserapport of een vrijblijvende offerte.

Ondersteuning wanneer uw bedrijf in moeilijkheden verkeert door corona

Voelt elke dag als een strijd om uw bedrijf boven water te houden, omdat deze door corona in economische problemen verkeert? Dan krijgen wij graag een inzicht in de huidige conditie van uw onderneming op bedrijfsorganisatorisch-, financieel- en juridisch vlak. Aan de hand van dit inzicht, voorzien we u van bedrijfsadvies en bekijken we wat er mogelijk is om uw onderneming, al dan niet afgeslankt, draaiende te houden. Dit is te allen tijde ons doel wanneer u ons inschakelt, omdat uw bedrijf in moeilijkheden verkeert door economische problemen ten gevolge van corona. Als blijkt dat uw bestaande onderneming niet overeind kan blijven, bieden we u begeleiding bij het maken van een doorstart via faillissement door corona.

Laat ons u van dienst zijn

Heeft u interesse in onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op via 085 – 303 74 26 of info@juridischsupport.nl. We kijken graag samen met u hoe we uw bedrijf dat in moeilijkheden verkeert door economische problemen ten gevolge van corona kunnen redden. Indien dat niet mogelijk blijkt, staan we u bij met juridisch advies bij een faillissement. Op onze website vindt u alvast een overzicht van onze tarieven, zodat u precies weet waar u aan toe bent als uw bedrijf in moeilijkheden zit door corona en u gebruik wilt maken van onze dienstverlening.