Oosthavenkade 39b,
3134NW Vlaardingen

Contact ons
per email

  • Oosthavenkade 39b,
    3134 NW Vlaardingen

  • info@juridischsupport.nl

  • Maandag t/m vrijdag 09:00 - 17:30 uur.
    Zaterdag en zondag gesloten.

Ook persoonlijke hulp mogelijk

Volledige begeleiding bij uw dossier

Hulp bij herstelproces

Een advocaat voor ondernemers

Bij Juridisch Support uit Vlaardingen kunt u terecht voor een professionele advocaat voor ondernemers. Wij beschikken over een breed netwerk aan advocaten die stuk voor stuk gespecialiseerd zijn in het mkb. Onze hele juridische dienstverlening focust zich op ondernemers die te maken hebben met juridische problemen waar u geen kennis van heeft. Voor deze ondernemers bieden wij dan ook graag de hulp van een goede, ervaren advocaat aan.

Neem contact met ons op voor een afspraak, analyserapport of een vrijblijvende offerte.

De verschillende zaken waarvoor u een advocaat voor ondernemers inschakelt

Er zijn veel juridische problemen waarvoor ondernemers een advocaat nodig zullen hebben. Denk bijvoorbeeld aan zaken rondom arbeidsovereenkomsten en andere contracten. U bent uiteraard niet verplicht om een advocaat in de arm te nemen, maar het is in de meeste gevallen wel raadzaam. Als u zelf geen verstand heeft van de zaken die er spelen, kunt u beter wel iemand inschakelen die uw belangen behartigt. Wij koppelen dan ook graag een professionele advocaat uit ons netwerk aan uw vraagstuk. Hierbij blijven wij altijd uw aanspreekpunt.

Neem bij interesse in onze dienstverlening contact met ons op

Heeft u behoefte aan het inschakelen van een advocaat voor ondernemers, bijvoorbeeld voor bijstand bij een faillissement? Of wilt u meer informatie inwinnen over onze juridische dienstverlening en heeft u een jurist nodig omdat uw bedrijf zich in zwaar weer verkeert? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 085 – 303 74 26 of te e-mailen naar info@juridischsupport.nl. Wij gaan graag op zoek naar een geschikte advocaat voor bijvoorbeeld het begeleiden van uw faillissementsdossier of andere zaken.