Oosthavenkade 39b,
3134NW Vlaardingen

Contact ons
per email

  • Oosthavenkade 39b,
    3134 NW Vlaardingen

  • info@juridischsupport.nl

  • Maandag t/m vrijdag 09:00 - 17:30 uur.
    Zaterdag en zondag gesloten.

Ook persoonlijke hulp mogelijk

Volledige begeleiding bij uw dossier

Hulp bij herstelproces

Een advocaat voor ondernemers

Wij schakelen bij uw vraagstuk een professionele advocaat voor ondernemers uit ons netwerk in. Onze juridische dienstverlening is toegespitst op ondernemers in het mkb. Het komt namelijk vaak voor dat u als ondernemer te maken krijgt met juridische problemen waar u geen kennis van heeft. In deze gevallen staat Juridisch Support uit Vlaardingen voor u klaar.

Neem contact met ons op voor een afspraak, analyserapport of een vrijblijvende offerte.

De verschillende zaken waarvoor u een advocaat voor ondernemers inschakelt

Als ondernemer krijgt u te maken met juridische problemen op verschillende vlakken. Denk bijvoorbeeld aan zaken omtrent arbeidsovereenkomsten en andere contracten. Het is in veel gevallen niet verplicht om een advocaat voor ondernemers in de arm te nemen, maar wel raadzaam. Zeker bij complexe zaken waar u zelf geen verstand van heeft, doet u er goed aan om een advocaat in te schakelen die uw belangen behartigt. Wij koppelen dan ook graag een professionele advocaat uit ons netwerk aan uw vraagstuk. Hierbij blijven wij altijd uw aanspreekpunt.

Neem bij interesse in onze dienstverlening contact met ons op

Heeft u behoefte aan het inschakelen van een advocaat voor ondernemers, bijvoorbeeld voor bijstand bij een faillissement? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 085 – 303 74 26 of te e-mailen naar info@juridischsupport.nl. Wij gaan graag op zoek naar een geschikte advocaat voor bijvoorbeeld het begeleiden van uw faillissementsdossier of andere zaken.