Oosthavenkade 39b,
3134NW Vlaardingen

Contact ons
per email

  • Oosthavenkade 39b,
    3134 NW Vlaardingen

  • info@juridischsupport.nl

  • Maandag t/m vrijdag 09:00 - 17:30 uur.
    Zaterdag en zondag gesloten.

Ook persoonlijke hulp mogelijk

Volledige begeleiding bij uw dossier

Hulp bij herstelproces

Advocaat bij een faillissement door corona

Heeft u een advocaat nodig bij uw faillissement door corona? Dan zijn wij u bij Juridisch Support in Vlaardingen graag van dienst. Wij beschikken over veel juridische kennis én hebben een breed netwerk aan professionals, waaronder advocaten, die u inschakelt voor uw vraagstuk. Faillissement door corona is natuurlijk erg vervelend en u had niet voorzien dat dit ging gebeuren. Daarom willen we u graag een beetje ontzorgen met onze advocaat die u door uw faillissement na corona heen helpt.

Neem contact met ons op voor een afspraak, analyserapport of een vrijblijvende offerte.

Wat een advocaat voor u kan doen bij een faillissement door corona

Het inschakelen van een advocaat bij faillissement door corona is in de meeste gevallen verplicht. U heeft hier echter altijd baat bij. De gespecialiseerde faillissementsrechtadvocaten in ons netwerk worden zelf met regelmaat aangesteld als curator. Door deze positie weten ze exact wat het mogelijke verloop is van uw faillissement. Zij begeleiden u dus uitstekend wanneer uw bedrijf in moeilijkheden verkeert door corona en zelfs failliet gaat. Ook is een advocaat fijn om te hebben bij een mogelijke procedure tegen de curator. Zo heeft het dus veel voordelen om een advocaat in te schakelen bij uw faillissement door corona en bij Juridisch Support weet u zeker dat wij alle moeite voor u doen en de tijd nemen die nodig is.

Bel of e-mail ons spoedig

Wenst u hulp bij het opstellen van stukken voor uw faillissementsprocedure? Of wilt u bijgestaan worden gedurende het gehele proces? Schakel dan Juridisch Support in. Bij ons heeft u slechts één aanspreekpunt en profiteert u ervan dat u nooit meer betaalt voor het inschakelen van professionals dan de standaard tarieven die wij hanteren. Wij bieden u, indien mogelijk, tevens begeleiding bij het maken van een doorstart na corona. Bel voor onze dienstverlening naar 085 – 303 74 26 of stuur een e-mail naar info@juridischsupport.nl.